Tchibo’yu bir kez keşfeden ya da ondan alışveriş yapan herkes Tchibo’da her zaman en yüksek kalite ile en uygun fiyatın en seçkin hizmet anlayışıyla sunulduğunu bilir. Tchibo’nun ürünleri, hizmeti, konsepti ve müşterileriyle ilişkileri Tchibo dünyasına özeldir diyebiliriz.

Max Herz ve Carl Tchilling-Hiryan tarafından farklı ve özgün bir girişimcilik anlayışıyla 1949 yılında ticari hayata atılan Tchibo, müşterilerine posta yoluyla kahve satarak başlamıştır.  Tchibo, adını Tchilling ve kahve çekirdeği anlamına gelen “bean” kelimelerinin birleşiminden almaktadır.

2005 yılında da Türkiye’ye gelen ve bugün 54 mağazasıyla Türkiye’de hatırı sayılır bir hayran kitlesine hizmet veren Tchibo sunduğu kalite ve uygun fiyat özellikleriyle vazgeçilmezdir.   

Tchibo’nun neden bu kadar tercih edildiğini sadece kaliteli ürünlerine, indirimli fiyatlarına, kampanyalarına, ya da sunduğu indirin kodlarına, avantajlara, indirim kuponlarına, fırsatlara bağlamak doğru değil. İşim özü Tchibo kendi konsepti kadar özel bir satış konsepti sunmakta ve müşterilerini bütünlüklü bir avantajlı alışveriş ko0nseptiyle buluşturmaktadır.

Tchibo’yu farklı kılan özellikleri 12 başlık altında toplayabiliriz:

1. Hızlı Kargo:

Tchibo’dan satın aldığınız ürünler hızlı kargo ile iki günde elinize ulaştırılmaktadır. Ayrıca 75 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo fırsatı sunulmaktadır.

 

2. 90 gün içinde iade ve değişim hakkı:

Tchibo’dan alacağınız herhangi bir ürünü 90 gün içerisinde iade edebilir, değiştirebilir veya paranızı geri alabilirsiniz.


3. Her Çarşamba yeni koleksiyon:

Haftalık periyotlarla koleksiyonlarını yenileyen Tchibo mağazalarını her ziyaretinizde tamamen yenilenmiş olarak bulursunuz. Böylece hem yeni ürünleri tanır hem de istediğiniz ürünlere kolayca rastlayabilirsiniz.


4. Hızlı Tchibo teknik servisi:

Tchibo’dan alacağınız herhangi bir ürünle ilgili ortaya çıkacak teknik sorunları hızlı ve kolay bir biçimde çözebilirsiniz. 444 2 826 numaralı müşteri hizmetleri arayarak sorunlarınıza anında yanıt bulabilirsiniz.  

 


5. Kapıda nakit veya kredi kartı ile ödeme imkanı:

Havale, EFT, PayPal ve Kredi Kartıyla ödeme imkânları yanında istediğiniz ürüne kapıda nakit ya da kredi kartıyla ödeme yaparak da sahip olabilirsiniz.


6. Tüm ürünlerde yüksek Alman kalitesi:

Tchibo’nun tüm ürünlerinde yüksek Alman kalitesini yaşarsınız.


7. İnternet siparişleriniz için mağazada değişim imkânı

Online Tchibo alışveriş mağazasından satın aldığınız ürünleri tüm Tchibo mağazalarına iade edebilir ya da oralarda değiştirebilirsiniz.


8. 60 yılı aşkın kahve uzmanlığı:

Yudumladığınız taze ve lezzetli her Tchibo kahvesi 60 yıllık bir deneyimin eseridir.

 
9. Pratik kahve makinesi Cafissimo:

Tchibo kahve makineleriyle mağazalardaki kadar lezzetli kahveler artık mutfağınızda.


10. 60 ülkede toplam 1300, Türkiye'de ise 55 mağaza:

Her gün büyüyen yapısıyla Tchibo özel ürünlerini ve lezzetli kahvelerini tüm dünyaya yaymaya devam etmektedir.

 

11. Tchibo’nun kaliteli ve zengin ürün çeşitliliği:

Tchibo’da 12 farklı kategoriye ait binlerce seçkin ürünü uygun fiyat avantajlarından yararlanarak kolayca satın alabilirsiniz.

 

12. Bitmeyen fırsatlar:

Online sayfasından ya da mobil uygulamalardan Tchibo e-bültene kolayca üye olarak, Tchibo’nun sizlere sunduğu aylık veya haftalık kampanyalardan, özel günlerde sunduğu fırsatlardan ya da güncel fırsatlardan, haftalık değişen koleksiyonlardan haberdar olabilirsizin ya da kahve ile ilgili detaylı bilgiler edinebilirsiniz. Diğer yandan Tchibo tarafından sunulan hediye çeklerine, belli ürünlere özel indirim kodlarına, size özel indirim kuponlarına ve avantajlı alışveriş sağlayan promosyon kodlarına sahip olabilirsiniz. E-bültene üye olarak kazanacağınız %10 kupon kodunu 15 gün içerisinde Tchibo’da kullanarak indirimli fiyattan istediğiniz ürünlere sahip olabilirsiniz.