Black Friday, ülkemizde genel olarak şahane cuma olarakta geçen özel bir gündür. Bu özel günde mağazalar tarafından yılda bir kere olmaksızın, müthiş indirim fırsatları tanımlanmaktadır. Günümüzde mağazalarla sınırlı kalınmayıp, online alışveriş sitelerinde de black friday'a özel indirim fırsatı tanımlanmaktadır. %90'a varan indirim fırsatları sunan mağazaların önünde kuyruklar oluşmaktadır. Her kes daha ucuza ürün satın almak için saatlerce sıra beklemektedir. Artık şahane cuma fırsatları başladığında kuyrukta saatlerce sıra beklemenize gerek kalmayacak. Alışverişlerinizi online'a yaparak aynı indirimlerle daha fazla ve tasarruflu alışverişlerinizi tamamlayabileceksiniz. Bunun yanında popüler mağazaların sunduğu indirim kodu, kupon kodu, hediye çeklerin kullanarak ekstra avantaj kazanabileceksiniz. Türkiye'nin en önde gelen markalarından olan D&R, İdefix, Koton, Media Markt, Trendyol, Modanisa, Network, Koçtaş mağazalarında daha erkenden şahane cuma fırsatları başlamıştır. Alt kısımdaki yazılarımızda sizlere bu mağazaların sizlere sunmuş olduğu indirim fırsatların kısaca anlatacağız. Böylece sizler de bu fırsatlardan yararlanabilecek ve black friday fırsatlarıyla daha ucuza alışveriş yapmaya başlayacaksınız. 

Black Friday indirim kodları ve kampanyaları 

Giyim, ayakkabı, aksesuar, teknoloji ürünleri, akıllı cep telefonları, bilgisayar veya notebook alımlarınızda daha fazla indirim kazanabileceksiniz. D&R mağazasından black friday'a özel olarak 25-100TL arasında indirim fırsatı tanımlanmaktadır. Bu indirim fırsatlarından D&R indirim kodu kullanarak yararlanabileceksiniz. Tabiiki de D&R indirim kuponu kullanmak için alt limit uygulanmaktadır. 225TL ve üzeri alışverişlerde 25TL değerinde indirim kazanacaksınız. Sepet tutarınızı 950TL ve üzeri yaparak indirim tutarınızı 100TL'ye kadar çıkarabilirsiniz. D&R mağazasında özellikle kitap, elektronik ürün, hobi ürünleri ve hediyelik ürünleri bulabileceksiniz. Yılbaşına az süre kaldığı için yılbaşı hediyelerinizi de black friday'da daha ucuza önceden satın alabilirsiniz.

Black Friday'a özel İdefix indirim kodu ve kampanyaları

Aynı zamanda İdefix mağazasıda şahane cuma'ya özel indirim fırsatları tanımlamaktadır. İdefix online'a alışveriş sitesi online e-kitap arşividir. Bur alışveriş sitesinde popüler yazarların kitapların çok ucuz fiyata satın alabilirsiniz. Ayrıca imzalı kitap seçimlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İdefix şahane cuma'ya özel fırsatlar sunmaktadır. Black Friday'i beklemeden müthiş indirimlerle daha erkenden alışveriş yapmaya başlayabilirsiniz. Bununla sınırlı kalmayarak İdefix indirim kodu, kupon kodu ve hediye çeklerin kullanarak sepetinizi ucuzlatabilirsiniz. Şahane cuma'ya özel olarak indirim kodların kullanarak alışverişinizi tasarruflu tamamlayabileceksiniz. 450TL ve üzeri ürün alımlarınızda sizlere sunmuş olduğumuz Black Friday'a özel İdefix indirim kodun kullanarak 50TL değerinde indirim kazanmış olacaksınız.

Efsane cuma'da Koton indirim kodu kullanın 

Efsane cuma'ya özel olara koton mağazasında çeşitli indirim fırsatları uygulanılmaktadır. Kadın, erkek ve çocuk giyim modellerinde, ayakkabı ve çanta, aksesuar ürünlerinde sepet indirimleri tanımlanmaktadır. Bu indirimlerle sınırlı kalmayarak ücretsiz teslimat ve bir çok promosyon fırsatları sizlere sunulmaktadır. Ayrıca iskontokuponu.com adresinde koton mağazasın ziyaret ederek Black Friday'a özel güncel Koton indirim kodu, hediye çeki ve promosyon kodların da kullanabilirsiniz. Efsane cuma'ya özel olarak 175TL değerinde Koton kupon kodun kullanabilirsiniz. Koton sepetinizi 500TL ve üzeri tutarak koton promosyon kodun uygulayabileceksiniz.

Media Markt ve Koçtaş alışverişlerinizi Black Friday da indirimli yapın

Media Markt, elektronik ürünleri satın alacağınız en güvenilirli alışveriş sitesidir. Online alışverişin yanı sıra Media Markt mağazalarından da ürün alımlarınızı yapabilecekiniz. Beyaz eşya, akıllı cep telefonu, küçük ev aletleri, notebook ve bilgisayar, taşınabilir teknoloji ürünleri ve aksesuarların çok ucuza bulabileceğiniz bu mağazalarda harcamalarınızı daha da ucuza tamamlayabilirsiniz. Özellikle black friday haftasında indirim oranları daha da yükseklmiştir. Media Markt indirim kodu, promosyon kodu kullanarak sepetinizde hediye, ücretsiz teslimat veya belirli oranda indirim kazanabileceksiniz. Tüm promosyon ve fırsatları iskontokuponu.com'da bulabilirsiniz. Efsane cuma'ya özel olarak Media Markt 750TL değerinde indirim kodu sunmaktadır. Samsung ürünlerinde geçerli olacak hediye çeki sizlere sepette indirim tanımlayacaktır. samsung galaxy tablet ve galaxy buds 2 kulaklık alımlarınızı aynı anda yaparak tam tamına 750TL değerinde tasarruf etmiş olacaksınız. Daha fazla indirim ve promosyon için Media Markt mağazasın ziyaret edebilirsiniz.

Koçtaş, yapı market ürünlerinin satın alabileceğiniz alışveriş sitelerinden biridir. Sadece yapı market ürünleri ile sınırlı kalmayıp mobilya, bahçe mobilya ürünlerin, küçük ev aletleri, aydınlatma ve dekor ürünlerin bulabileceksiniz. Koçtaş Black Friday'a özel olarak diğer mağazalar gibi özel indirim fırsatları tanımaktadır. Online alışveriş sitesinde %50'ye varan indirimlerin yanında 850TL değerinde Koçtaş indirim kodu tanımlamaştır. Koçtaş indirim kuponu, hediye çeki kullanarak %50'ye varan indirimlere ek olarak sepette 850TL tasarruf edebileceksiniz. Sepetinize ekleyeceğiniz BEKO ürünlerde Koçtaş promosyon kodun kullanabileceksiniz.

Modanisa black firday'a özel indirim fırsatları sunuyor

Modanisa, tesettür giyim ürünlerin satışı yapmaktadır. Abiye giyim modellerin seçebileceğiniz bu alışveriş sitesinde bir çok indirim fırsatlarıyla alışveirş yapabileceksiniz. Tesettür giyim modelleri ve aksesuar ürünlerin black friday'a özel indirimlerle daha ucuza getirebileceksiniz. Sitemizde sunmış olduğumuz Modanisa indirim kodu ve hediye çekleri sayesinde sepetinizi daha uygun fiyata tamamlayabileceksiniz. Modanisa kupon kodun kullanarak tüm ürün alımlarınızda %15 indirim kazanabileceksiniz. Böylece black friday alışverişlerinizi %50'ye varan promosyonlara ek olarak %15 daha ucuza tamamlamış olacaksınız.

Trendyol indirim kodu ve kampanyaları ile tasarruf edin

Trendyol, binlerce tedarikcinin ürünlerini sizlere sunduğu alışveriş sitesidir. Binlerce popüler markalardan oluşan ürünlerin sizlere sunulduğu bu alışveriş sitesinde %90'a varan indirimlerden yararlanabileceksiniz. Bunların yanında sizlere sunmuş olduğumuz Trendyol indirim kodu, kupon kodu ve hediye çeklerin kullanarak ekstra indirim kazanabileceksiniz. Black Friday'a özel olarak Trendyol 100TL indirim kodu sunmaktadır. Grundig ev aletleri ve beyaz eşyalarda yapacağınız alışverişlerde efsane cuma'ya özel olarak 100TL tasarruf etmiş olacaksınız.

Network indirim kuponu kullanarak Black Friday'a özel indirim kazanın

Network, giyim ve ayakkabı satışı yapan online alışveriş sitesdir. Online ürün satışının yanı sıra mağazalarıda bulunmaktadır. Ama yukarıdaki metinlerde anlattığımız gibi black friday'a özel indirim gününde sıra beklemeden alışverişlerinizi online yapabilirsiniz. Ayrıca online'de daha fazla indirim uygulanması daha kazançlı alıveriş yapmak avantajı sağlamaktadır. Black Friday'a özel olarak Network indirim kodu uygulanmaktadır. Network promosyon kodu sayesinde 2 adet ve üzeri ürün alımlarınızda %35 tasarruf etmiş olacaksınız. Bununla sınırlı kalmayarak %80'e varan indirim kampanyasıda Efsane cuma'ya özel olarak sizleri bekliyor!